Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiany obiad niedzielny:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Udka przyprawiamy przyprawą odrobiną pieprzu i dobrze nacieramy czosnkiem pokrojonym w plasterki. Wkładamy do miseczki,przykryć szczelnie folią i odstawiamy do lodówki na noc.
Ziemniaki oskrobać. Dobrze przyprawić przyprawą i wkładamy do rękawa wraz z udkami. Dodajemy kilka łyżek wody około ( 5 ). Następnie wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 180stopni na 1h do1,5h w zależności od wielkości ziemniaków.
Podajemy z surówką, w moim przypadku z pora. Smacznego:)