Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiany obiad niedzielny:)
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8652
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8652
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Udka przyprawiamy przyprawą odrobiną pieprzu i dobrze nacieramy czosnkiem pokrojonym w plasterki. Wkładamy do miseczki,przykryć szczelnie folią i odstawiamy do lodówki na noc.
Ziemniaki oskrobać. Dobrze przyprawić przyprawą i wkładamy do rękawa wraz z udkami. Dodajemy kilka łyżek wody około ( 5 ). Następnie wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 180stopni na 1h do1,5h w zależności od wielkości ziemniaków.
Podajemy z surówką, w moim przypadku z pora. Smacznego:)