Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wymaga bardzo mało pracy czyli idealnie nadaje się na leniwy, letni obiad
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 103
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31256
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 103
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31256
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Składniki
1. mięso umyć, czosnek drobniutko posiekać, udka natrzeć czosnkiem, sosem sojowym, przyprawą do kurczaka, solą, przykryć, odstawić na dobę do lodówki, 2. każde udko owinąć plastrami boczku, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 60 min w 180-200 st, podawać najlepiej w pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego