Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wymaga bardzo mało pracy czyli idealnie nadaje się na leniwy, letni obiad
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17616
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15242
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4802
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8987
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17616
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15242
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4802
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8987
Składniki
1. mięso umyć, czosnek drobniutko posiekać, udka natrzeć czosnkiem, sosem sojowym, przyprawą do kurczaka, solą, przykryć, odstawić na dobę do lodówki, 2. każde udko owinąć plastrami boczku, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 60 min w 180-200 st, podawać najlepiej w pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego