Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wymaga bardzo mało pracy czyli idealnie nadaje się na leniwy, letni obiad
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35965
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1296
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35965
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1296
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
        
        
                Składniki
1. mięso umyć, czosnek drobniutko posiekać, udka natrzeć czosnkiem, sosem sojowym, przyprawą do kurczaka, solą, przykryć, odstawić na dobę do lodówki, 2. każde udko owinąć plastrami boczku, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 60 min w 180-200 st, podawać najlepiej w pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego