Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wymaga bardzo mało pracy czyli idealnie nadaje się na leniwy, letni obiad
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36405
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36405
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 111
Składniki
1. mięso umyć, czosnek drobniutko posiekać, udka natrzeć czosnkiem, sosem sojowym, przyprawą do kurczaka, solą, przykryć, odstawić na dobę do lodówki, 2. każde udko owinąć plastrami boczku, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 60 min w 180-200 st, podawać najlepiej w pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego