Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wymaga bardzo mało pracy czyli idealnie nadaje się na leniwy, letni obiad
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7648
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2799
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7648
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2799
Składniki
1. mięso umyć, czosnek drobniutko posiekać, udka natrzeć czosnkiem, sosem sojowym, przyprawą do kurczaka, solą, przykryć, odstawić na dobę do lodówki, 2. każde udko owinąć plastrami boczku, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 60 min w 180-200 st, podawać najlepiej w pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego