Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pyszne i delikatne mięso z udźca indyka w lekkim aromatycznym sosie.Mięsko rozpływa się w ustach:)
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 26
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 26
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pokrojone grubiej pieczarki i usmażyć. Mięso pokroić w większe części,dodać do pieczarek.Mięso posypać płatkami pomidorow. Wlać wodę tyle by przykryła mięso. Przykryć i gotować około 40 min. Kiedy mięso mamy miękkie zrobić zaczepkę z mąki i zimnej wody,wlać do mięsa i zagotować. Na koniec wlać śmietankę,doprawić do smaku i pogotować 5 min.
Smacznego życzę!