Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pyszne i delikatne mięso z udźca indyka w lekkim aromatycznym sosie.Mięsko rozpływa się w ustach:)
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 95
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 9862
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 95
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 9862
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pokrojone grubiej pieczarki i usmażyć. Mięso pokroić w większe części,dodać do pieczarek.Mięso posypać płatkami pomidorow. Wlać wodę tyle by przykryła mięso. Przykryć i gotować około 40 min. Kiedy mięso mamy miękkie zrobić zaczepkę z mąki i zimnej wody,wlać do mięsa i zagotować. Na koniec wlać śmietankę,doprawić do smaku i pogotować 5 min.
Smacznego życzę!