Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała odmiana schabowego, bo ile można jeść tradycyjne kotlety.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Majonez mieszamy ze szczypiorkiem i smarujemy nim mięso.
3. Następnie układamy ser żółty.
4. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kotlety gotowe. 7. Smacznego.