Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa faszerowane można podać jako danie główne lub przystawki
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 241
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1830
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28351
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 241
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1830
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28351
Składniki
Mięso mocno przyprawiamy dodajemy jajko i mieszamy tak jak na kotlety mielone, jedną mniejszą cebulę kroimy w kostkę i przysmażamy na łyżce olej i dodajemy do mięsa.
Papryki należy przekroić na pół i oczyścić z pestek i białych błonek. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i wydrążyć środek. Cebulę obrać z pierwszej warstwy i wydrążyć środek.
Przygotowane mięso nakładamy do warzyw mocno ubijając, na koniec warzywa można posypać troszkę bułką tartą Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym i polewamy odrobiną oleju Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190c przez około 40 min