Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa faszerowane można podać jako danie główne lub przystawki
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457489
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1388
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2215
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 560
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457489
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1388
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2215
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 560
Składniki
Mięso mocno przyprawiamy dodajemy jajko i mieszamy tak jak na kotlety mielone, jedną mniejszą cebulę kroimy w kostkę i przysmażamy na łyżce olej i dodajemy do mięsa.
Papryki należy przekroić na pół i oczyścić z pestek i białych błonek. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i wydrążyć środek. Cebulę obrać z pierwszej warstwy i wydrążyć środek.
Przygotowane mięso nakładamy do warzyw mocno ubijając, na koniec warzywa można posypać troszkę bułką tartą Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym i polewamy odrobiną oleju Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190c przez około 40 min