Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa faszerowane można podać jako danie główne lub przystawki
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1136
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11450
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 484
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1136
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11450
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 484
Składniki
Mięso mocno przyprawiamy dodajemy jajko i mieszamy tak jak na kotlety mielone, jedną mniejszą cebulę kroimy w kostkę i przysmażamy na łyżce olej i dodajemy do mięsa.
Papryki należy przekroić na pół i oczyścić z pestek i białych błonek. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i wydrążyć środek. Cebulę obrać z pierwszej warstwy i wydrążyć środek.
Przygotowane mięso nakładamy do warzyw mocno ubijając, na koniec warzywa można posypać troszkę bułką tartą Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym i polewamy odrobiną oleju Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190c przez około 40 min