Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki (pół godziny), letni obiad - warzywa ugotowane na parze i sadzone jajka.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71227
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 514
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15509
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3358
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71227
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 514
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15509
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3358
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, pokrój w duże kawałki. Brokuł podziel na dość duże różyczki. Ugotuj warzywa na parze - ok. 25 - 30 minut. Na patelni, na rozgrzanej oliwie usmaż jajka - wybij jajka na rozgrzany tłuszcz i smaż na dość dużym ogniu, aż spód będzie zrumieniony a żółtko jeszcze płynne. Podawaj posypane obficie posiekanym koperkiem i z odrobiną masła lub oliwy spod smażonych jajek.