Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki (pół godziny), letni obiad - warzywa ugotowane na parze i sadzone jajka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1346
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1346
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1070
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, pokrój w duże kawałki. Brokuł podziel na dość duże różyczki. Ugotuj warzywa na parze - ok. 25 - 30 minut. Na patelni, na rozgrzanej oliwie usmaż jajka - wybij jajka na rozgrzany tłuszcz i smaż na dość dużym ogniu, aż spód będzie zrumieniony a żółtko jeszcze płynne. Podawaj posypane obficie posiekanym koperkiem i z odrobiną masła lub oliwy spod smażonych jajek.