Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa duszone w sosie własnym i kasza pęczak. Gorąco polecam zdrowo i smacznie :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13184
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2535
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3685
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4639
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13184
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2535
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3685
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4639
Składniki
Kaszę gotujemy w/g przepisu na opakowaniu Warzywa obieramy. Cukinię kroimy w paski, pieczarki w plasterki, marchew i cebulę w kostkę, brokuła dzielimy na różyczki. Patelnię podlewamy lekko wodą i dolewamy oliwy. Na pierwszy rzut na gotującą wodę z oliwką wsypujemy marchew. Kiedy lekko zmięknie dodajemy pozostałe warzywa. Dusimy pod przykryciem, lekko mieszając od czasu do czasu. Warzywa podajemy z ugotowanym pęczakiem.