Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa duszone w sosie własnym i kasza pęczak. Gorąco polecam zdrowo i smacznie :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 125
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2667
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 828
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1592
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14251
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 125
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2667
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 828
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1592
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14251
Składniki
Kaszę gotujemy w/g przepisu na opakowaniu Warzywa obieramy. Cukinię kroimy w paski, pieczarki w plasterki, marchew i cebulę w kostkę, brokuła dzielimy na różyczki. Patelnię podlewamy lekko wodą i dolewamy oliwy. Na pierwszy rzut na gotującą wodę z oliwką wsypujemy marchew. Kiedy lekko zmięknie dodajemy pozostałe warzywa. Dusimy pod przykryciem, lekko mieszając od czasu do czasu. Warzywa podajemy z ugotowanym pęczakiem.