Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa duszone w sosie własnym i kasza pęczak. Gorąco polecam zdrowo i smacznie :)
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2560
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2560
Składniki
Kaszę gotujemy w/g przepisu na opakowaniu Warzywa obieramy. Cukinię kroimy w paski, pieczarki w plasterki, marchew i cebulę w kostkę, brokuła dzielimy na różyczki. Patelnię podlewamy lekko wodą i dolewamy oliwy. Na pierwszy rzut na gotującą wodę z oliwką wsypujemy marchew. Kiedy lekko zmięknie dodajemy pozostałe warzywa. Dusimy pod przykryciem, lekko mieszając od czasu do czasu. Warzywa podajemy z ugotowanym pęczakiem.