Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko,bo z warzyw mrożonych. Oczywiście można zastąpić świeżymi :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 129
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 129
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Składniki
Składniki Warzywa na patelnie po włosku Metka cebulowa Ryż Pozostałe w opisie :) 1-2 os. 30 min łatwe tanie Przygotowanie Podczas smażenia warzyw oprócz saszetki z przyprawami zawartej w opakowaniu dodałem jeszcze 200 ml wody, 3 łyżki ciemnego sosu sojowego, 4 łyżki pikantnego ketchupu, świeżo zmielony pieprz. Z metki uformować kuleczki i obsmażyć na oliwie. Oczywiście (Saute) bez panierki. Dodać do warzyw i chwilę smażyć. Na koniec nałożyć na ryż