Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1255
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1083
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1255
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1083
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2144
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchew i cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić na plasterki. Pieczarki pokroić na 4 części (większe na 6). Wszystko przełożyć do wolnowaru. Zalać pomidorami z puszki.Doprawić solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym oraz dodać odrobinę przecieru. Wolnowar ustawić na duży ogień na ok 4 godziny. Po upływie tego czasu sprawdzić czy warzywa są miękkie. Jeśli tak doprawić do smaku oraz dodać poszatkowaną bazylię i kolendrę. Wszystko wymieszać i podawać. Smacznego.