Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4307
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1070
Polecam.
Odsłon: 557
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4307
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1070
Polecam.
Odsłon: 557
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchew i cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić na plasterki. Pieczarki pokroić na 4 części (większe na 6). Wszystko przełożyć do wolnowaru. Zalać pomidorami z puszki.Doprawić solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym oraz dodać odrobinę przecieru. Wolnowar ustawić na duży ogień na ok 4 godziny. Po upływie tego czasu sprawdzić czy warzywa są miękkie. Jeśli tak doprawić do smaku oraz dodać poszatkowaną bazylię i kolendrę. Wszystko wymieszać i podawać. Smacznego.