Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchew i cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić na plasterki. Pieczarki pokroić na 4 części (większe na 6). Wszystko przełożyć do wolnowaru. Zalać pomidorami z puszki.Doprawić solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym oraz dodać odrobinę przecieru. Wolnowar ustawić na duży ogień na ok 4 godziny. Po upływie tego czasu sprawdzić czy warzywa są miękkie. Jeśli tak doprawić do smaku oraz dodać poszatkowaną bazylię i kolendrę. Wszystko wymieszać i podawać. Smacznego.