Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchew i cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić na plasterki. Pieczarki pokroić na 4 części (większe na 6). Wszystko przełożyć do wolnowaru. Zalać pomidorami z puszki.Doprawić solą, pieprzem, Chili oraz sosem sojowym oraz dodać odrobinę przecieru. Wolnowar ustawić na duży ogień na ok 4 godziny. Po upływie tego czasu sprawdzić czy warzywa są miękkie. Jeśli tak doprawić do smaku oraz dodać poszatkowaną bazylię i kolendrę. Wszystko wymieszać i podawać. Smacznego.