Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
warzywa kroimy w paski i ćwiartki,marchewkę ścieramy na tarce 2. por,koper,natkę drobno siekamy 3. jeśli na groszku jest łyko zdjąć 4. pieprzymy do smaku,ocet mieszamy z olejem polewamy sałatkę posypujemy cukrem 5. posypujemy solą.