Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa przekąska do pracy i szkoły.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 311
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2689
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 311
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2689
Składniki
Składniki na blachę 24/28 cm. Pieczemy dwa ciasta z cukinią. Podaję składniki na jedno, należy je więc podwoić ! Cukinię posolić, wlać olej i żółtka, wymieszać. Wsypać mąkę, ponownie wymieszać. Na końcu dodać ubitą pianę z białek, delikatnie połączyć. Piec na blaszce, wyłożonej papierem do pieczenia 20 minut w 170* Brokuła krótko zagotować w osolonej wodzie. Odcedzić i zmiażdżyć widelcem. Dodać twaróg i doprawić do smaku. Oba blaty ciasta z cukinią przełożyć farszem. Krótko zapiec w piekarniku. Ok. 10 min.