Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbkę nie wszyscy lubią, ale na pewno nie powinni opierać się przed smakiem tej drobiowej. Taką też dziś polecam.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 342
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2403
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 342
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2403
Składniki
Wątróbkę dobrze płuczemy i chwilę trzymamy na durszlaku,żeby ociekła z wody. Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy na patelni, do momentu, aż trochę zmięknie. Dodajemy wątróbkę, nakrywamy i dusimy ok 15 min, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wrzucamy pokrojone w małe kawałki jabłko i jeszcze dusimy dalej po przykryciem ,aż jabłko dokładnie zmięknie i połączy się z cebulą. Podajemy z ziemniaczkami i surówką