Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1011
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 908
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12731
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1011
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 908
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12731
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)