Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 776
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425034
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10700
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 776
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425034
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10700
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)