Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9952
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8947
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6341
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9952
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8947
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6341
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)