Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10723
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3389
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10723
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3389
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)