Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)