Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1826
Polecam, pychota.
Odsłon: 604
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 492
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1826
Polecam, pychota.
Odsłon: 604
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 492
Składniki
Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni. Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki. Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości. Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem. Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak. Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!
Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami. Smacznego :)