Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dyniowo u mnie,dostałam dynię więc ją muszę wykorzystać.Można kombinować na masę sposobów,jest smaczna i zdrowa. Polecam ten przepis na pewno Wam posmakuje:)
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 54
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 55
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 329
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2550
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 54
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 55
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 329
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2550
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,dać na masło klarowane lub inny tłuszcz i zeszklić.Odłożyć na patelni na bok,a w puste miejsce dodać umytą i oczyszczoną wątróbkę. Na wierzchu położyć kawałki jabłek.Smażyć 10min.mieszając by się nie przypaliło. Po tym czasie dodać pokrojoną na cieńkie kawałeczki dynię i podsmażyć 7 min.
Dodać posiekaną natkę,skórkę z cytryny i doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!