Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbki drobiowe duszone z cebulką podane z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty i papryk.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1120
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5826
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1136
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1120
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5826
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1136
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Składniki
Wątróbki myjemy, wycinamy z nich ścięgniste żyłki i moczymy w zimnej wodzie.
Wymoczone wątróbki osączamy z wody i smażymy na gorącym tłuszczu kilkakrotnie je przewracając na drugą stronę. Do smażących się wątróbek dodajemy obraną i pokrojoną w pół plastry cebulę. Solimy i pieprzymy do smaku. W między czasie gdy duszą się wątróbki gotujemy ziemniaki.
Uduszone wątróbki podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego!!!