Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta na bieżące potrzeby.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1646
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Składniki
Kapustę poszatkować, a marchew zetrzeć na tarce. Dodać sól, dobrze wymieszać, przykryć ściereczką i pozostawić do następnego dnia.
Następnego dnia nałożyć do słoika i ubić. Nadmiar soku odlać. Słoik postawić na głębszym spodku lub miseczce, ponieważ podczas fermentacji ze słoika będzie wyciekać sok i pianka. Po 5 - 7 dniach możemy delektować się pyszną kiszoną kapustką.