Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pyszne danie. Idealnie komponuje się z ryżem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Składniki
Na patelni o grubym dnie rozpuszczamy olej/masło, dodajemy przyprawy i pokrojone w grubą kostkę marchew, pasternak i cebule. Czosnek przeciskamy przez praskę. Dusimy pod przykryciem aż warzywa zmiękną. Następnie dodajemy obrane jabłko pokrojone na duże kawałki oraz boczniaki pokrojone w paski. Smażymy chwilę, a następnie wlewamy wodę i przecier i gotujemy aż jabłko się rozpadnie, a gulasz nieco zgęstnieje. Podajemy z ryżem/kaszą/ziemniakami i świeżą surówką.