Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie spaghetti, smak jak z mięsem, jest bardzo smaczne i intensywne w smaku. Podstawą sosu to marchewka, przecier pomidorowy, cebula i ogórek kiszony.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę, marchew trzemy na grubych oczkach tarki, cebulę i ogórek kiszony kroimy w małą kostkę. W rondelku lub na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy warzywa i smażymy około 5-10 minut. Po tym czasie dodajemy wszystko do zrobionego przez nas i odparowanego przecieru pomidorowego. Dodajemy przyprawy. Dusimy na małym ogniu przez 15-20 minut. Dosmaczamy. W międzyczasie gotujemy ulubiony makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Podajemy z sosem, posypanym parmezanem i natką pietruszki.