Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie spaghetti, smak jak z mięsem, jest bardzo smaczne i intensywne w smaku. Podstawą sosu to marchewka, przecier pomidorowy, cebula i ogórek kiszony.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 302
Królowa grilla :)
Odsłon: 86
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 83
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 302
Królowa grilla :)
Odsłon: 86
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 83
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę, marchew trzemy na grubych oczkach tarki, cebulę i ogórek kiszony kroimy w małą kostkę. W rondelku lub na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy warzywa i smażymy około 5-10 minut. Po tym czasie dodajemy wszystko do zrobionego przez nas i odparowanego przecieru pomidorowego. Dodajemy przyprawy. Dusimy na małym ogniu przez 15-20 minut. Dosmaczamy. W międzyczasie gotujemy ulubiony makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Podajemy z sosem, posypanym parmezanem i natką pietruszki.