Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 833
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 101
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9229
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 833
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 101
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9229
Składniki
Wężymord obrać i włożyć do miski z wodą z dodatkiem kwasku cytrynowego. Schab pokroić w słupki i marynować z solą ,pieprzem ,oliwą ,estragonem ,czosnkiem ,majerankiem i posiekaną cebulą ,odstawić na noc. Smażyć na patelni do miękkości. Wężymord gotujemy ok. 30 min w osolonej wodzie . Podawać z bulką tartą przysmażoną na maśle na złoty kolor. Podawać z ugotowaną kaszą i schabem.