Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 235 Ocena: 7281
Dodano: 29.01.2011
Odsłon: 13459
Na rozgrzaną patelnię wrzuciłam pokrojoną w plasterki kiełbasę myśliwską. Nie trzeba dodawać oleju, ponieważ z kiełbasy wytapia się aromatyczny tłuszczyk. Smażyłam do zrumienienia. Następnie dodałam cebulę i smażyłam chwilę. Gdy cebula się delikatnie podsmażyła, dodałam paprykę czerwoną, pieprz, paprykę ostrą i odrobinę wody. Gotowe danie posypałam szczypiorkiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

annawk 07 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
czemuż to kometarze iwona_s do złudzenia przypominaja mi słowa oliwii_winnej ??? Czyżby reaktywacja - oby nie? A tak przy okazji - jeśli nie jadasz i nie robisz takich rzeczy to na jakiej podstawie komentujesz słowa kogos kto to lubi , choćby nawet było to zwykłe i proste danie ?14 Kto głosował? | Odpowiedz

iwona_s 06 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
mam nadzieję, że z tym ślinieniem się to jakiś żart. przecież to zwykła kiełbasa usmażona na patelni... nie jadam takich rzeczy, a tym bardziej nie robię.0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 31 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
ja też mam ślinotok , to są zdecydowanie moje smaki9 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 29 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Kolorowe polskie danie, patrząc dostałem ślinotoku :D9 Kto głosował? | Odpowiedz