Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla osób, które nie są na diecie :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7714
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7714
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzuciłam pokrojoną w plasterki kiełbasę myśliwską. Nie trzeba dodawać oleju, ponieważ z kiełbasy wytapia się aromatyczny tłuszczyk. Smażyłam do zrumienienia. Następnie dodałam cebulę i smażyłam chwilę. Gdy cebula się delikatnie podsmażyła, dodałam paprykę czerwoną, pieprz, paprykę ostrą i odrobinę wody. Gotowe danie posypałam szczypiorkiem.