Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną pieczoną kiełbasę . Jabłka doskonale komponują się z ziołami i mięsem wieprzowym . Koniecznie wypróbuj przepis.
naczynie żaroodporne , piekarnik
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Jabłka i cebulę przekładamy do miski . Doprawiamy tymiankiem , majerankiem i pieprzem. Całość układamy w naczyniu żaroodpornym .
Kiełbasę nacinamy i układamy na jabłkach i cebuli.
Sok jabłkowy mieszamy z łyżeczką musztardy ,tak przygotowanym sosem polewamy kiełbasę.
Pieczemy 40 minut w 180 stopniach. Następnie ściągamy pokrywkę naczynia żaroodpornego i pieczemy do momentu aż kiełbasa się zarumieni. Smacznego!