Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna potrawa z wieprzowiny i ziół smakuje wybornie. Sprawdzi się wspaniale na codzienny jak i odświętny obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11579
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5522
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13696
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11579
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5522
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13696
Składniki
1. Kotlety rozbić i natrzeć w soli i w pieprzu. Dobrze obtoczyć w mące. 2. Rozbić jajka i dodać do nich pokrojony szczypiorek, posiekane orzeczy oraz natkę. Całość wymieszać i doprawić solą i pieprzem. 3. Rozgrzać tłuszcz na patelni. 4. Mięso obtoczyć w powstałej panierce i usmażyć na patelni z dwóch stron po ok 5 min z każdej. (do zarumienienia jajka) 5. Jeżeli po przekrojeniu mięsko będzie różowe, należy dopiec je w piekarniku 150°C ok 5 minut. Smacznego! :)