Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyk kuchni Amerykańskiej . Idealne do burgerów , wrapów , kebabów czy na szybką przekąskę .
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na mniejsze kawałki (ale nie za małe) Doprawiamy przyprawami , polewamy oliwa z oliwek i pozostawiany na 12 godzin w chłodnym miejscu .
Następnie do garnka wrzucamy margarynę i obsmażamy na fajny brązowo złoty kolor , zalewamy woda tak by mięso było przykryte i dusimy około 4 godzin . Po uduszeniu mięso rozrywamy za pomocą dwóch widelców .