Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyk kuchni Amerykańskiej . Idealne do burgerów , wrapów , kebabów czy na szybką przekąskę .
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na mniejsze kawałki (ale nie za małe) Doprawiamy przyprawami , polewamy oliwa z oliwek i pozostawiany na 12 godzin w chłodnym miejscu .
Następnie do garnka wrzucamy margarynę i obsmażamy na fajny brązowo złoty kolor , zalewamy woda tak by mięso było przykryte i dusimy około 4 godzin . Po uduszeniu mięso rozrywamy za pomocą dwóch widelców .