Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W takiej odsłonie, będzie hitem na Twoim stole.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 820
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8190
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13057
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 394
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2252
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 820
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8190
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13057
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 394
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2252
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, doprawiam solą oraz przyprawą z kurczaka. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
2. Brokuł, kalafior, obraną cebulę, obraną marchew, ser żółty, ścieram na tarce o dużych oczkach. Dodaję jogurt, majonez, doprawiam pieprzem oraz solą, mieszam dokładnie. 3. Warzywa układam na każdym kawałku mięsa. 4. Następnie piekę w rozgrzanym piekarniku 35 minut w 180°C
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.