Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i niesamowicie smaczny pomysł na sycący obiad dla całej rodziny. Tylko jedna blacha do pieczenia i kilka składników! Lekki posiłek w stylu śródziemnomorskim! Domownicy będą zachwyceni!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 86
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 68
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 200
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 86
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 68
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 200
Składniki
Chleb tostowy i ser kroimy w grubą kostkę, cebulę kroimy w półplasterki.
Pokrojone składniki przekładamy do głębokiego naczynia, następnie dodajemy pomidorki i gnocchi. Całość dokładnie mieszamy z dużą ilością pieprzu, oregano i kilkoma łyżkami oleju.
Tak przygotowane składniki wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez około 20-25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Potrawę wyciągamy z piekarnika i odstawiamy na 10 minut do lekkiego przestudzenia. Następnie dodajemy szpinak i całość dokładnie mieszamy. Smacznego