Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i niesamowicie smaczny pomysł na sycący obiad dla całej rodziny. Tylko jedna blacha do pieczenia i kilka składników! Lekki posiłek w stylu śródziemnomorskim! Domownicy będą zachwyceni!
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 102
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 69
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 178
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 306
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 102
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 69
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 178
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 306
Składniki
Chleb tostowy i ser kroimy w grubą kostkę, cebulę kroimy w półplasterki.
Pokrojone składniki przekładamy do głębokiego naczynia, następnie dodajemy pomidorki i gnocchi. Całość dokładnie mieszamy z dużą ilością pieprzu, oregano i kilkoma łyżkami oleju.
Tak przygotowane składniki wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez około 20-25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Potrawę wyciągamy z piekarnika i odstawiamy na 10 minut do lekkiego przestudzenia. Następnie dodajemy szpinak i całość dokładnie mieszamy. Smacznego