Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie. Przepis mojej koleżanki ze studiów.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1109
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5818
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1204
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1109
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5818
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1204
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować, ostudzić i zmielić, po czym zagęścić mąką i kaszą manną oraz posolić do smaku. Uformować wałek , pokroić na zgrabne kopytka, spłaszczyć widelcem, włożyć do osolonego wrzątku i gotować przez 5 minut. Cebulę obrać, drobno posiekać, usmażyć na odrobinie oleju, dodać odsączone pomidory, doprawić do smaku i dusić na wolnym ogniu do odparowania wody. Następnie polać przygotowane kopytka, posypać ziołami(opcjonalnie starty żółtym serem) i podawać.