Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane mięso jest kruche i soczyste. Przepis pochodzi z 429. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4588
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 209
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1459
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4588
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 209
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1459
Składniki
Antrykot przyprawić solą i pieprzem oraz słodką, wędzoną papryką. Włożyć do słoików. Do każdego wrzucić cebulę, czosnek i pomidorki oraz po dwa kawałki marchewki i pietruszki. Przyprawić tymiankiem, zielem angielskim i liściem laurowym.
Wlać oliwę. Zakręcić.
Dno starego garnka wyścielić ściereczką. Wstawić słoiki. Zalać wodą. Ustawić nad żywym ogniem lub na kuchence. Przykryć, doprowadzić do wrzenia i gotować przez minimum 3 godziny.
Podawać z pieczywem.