Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane mięso jest kruche i soczyste. Przepis pochodzi z 429. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 218
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3197
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 981
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 839
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 218
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3197
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 981
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 839
Składniki
Antrykot przyprawić solą i pieprzem oraz słodką, wędzoną papryką. Włożyć do słoików. Do każdego wrzucić cebulę, czosnek i pomidorki oraz po dwa kawałki marchewki i pietruszki. Przyprawić tymiankiem, zielem angielskim i liściem laurowym.
Wlać oliwę. Zakręcić.
Dno starego garnka wyścielić ściereczką. Wstawić słoiki. Zalać wodą. Ustawić nad żywym ogniem lub na kuchence. Przykryć, doprowadzić do wrzenia i gotować przez minimum 3 godziny.
Podawać z pieczywem.