Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki wołowiny w meksykańskim stylu.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 811
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8876
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4738
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 811
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8876
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4738
Składniki
Kawałki mięsa obsmażamy na maśle. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy, aż się zeszkli. Do mięsa wsypujemy przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy fasolkę i dusimy, aż będzie miękka. Na koniec dodajemy pokrojone papryki i dusimy jeszcze około 5 minut. Całość zalewamy pomidorami i brandy doprowadzamy do zagotowania i dusimy jeszcze 5 minut. Doprawiamy ostatecznie do smaku i posypujemy kolendrą.