Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki wołowiny w meksykańskim stylu.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Kawałki mięsa obsmażamy na maśle. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy, aż się zeszkli. Do mięsa wsypujemy przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy fasolkę i dusimy, aż będzie miękka. Na koniec dodajemy pokrojone papryki i dusimy jeszcze około 5 minut. Całość zalewamy pomidorami i brandy doprowadzamy do zagotowania i dusimy jeszcze 5 minut. Doprawiamy ostatecznie do smaku i posypujemy kolendrą.