Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki wołowiny w meksykańskim stylu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6764
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5580
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6764
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5580
Składniki
Kawałki mięsa obsmażamy na maśle. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy, aż się zeszkli. Do mięsa wsypujemy przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy fasolkę i dusimy, aż będzie miękka. Na koniec dodajemy pokrojone papryki i dusimy jeszcze około 5 minut. Całość zalewamy pomidorami i brandy doprowadzamy do zagotowania i dusimy jeszcze 5 minut. Doprawiamy ostatecznie do smaku i posypujemy kolendrą.