Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,kruche i dietetyczne mięsko.Z dodatkiem brokuła z wody obłędnie smakuje.Serdecznie polecam:)
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 72
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 217
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 72
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 217
Składniki
Wołowinę pokroić w cieńkie plastry. Dać wszystkie przyprawy po 1 płaskiej łyżeczce.Zamieszać i zostawić w miseczce zawiniętą w folię w lodówce na 2-3 godz. Po tym czasie rozgrzać patelnię i grillować z dwóch stron około 10 min. Na wrzącą i posoloną wodę wrzucić brokuła i gotować 5-7 min.Odcedzić i podawać do mięska. Smacznego życzę!