Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,kruche i dietetyczne mięsko.Z dodatkiem brokuła z wody obłędnie smakuje.Serdecznie polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10564
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12971
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10564
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12971
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4713
Składniki
Wołowinę pokroić w cieńkie plastry. Dać wszystkie przyprawy po 1 płaskiej łyżeczce.Zamieszać i zostawić w miseczce zawiniętą w folię w lodówce na 2-3 godz. Po tym czasie rozgrzać patelnię i grillować z dwóch stron około 10 min. Na wrzącą i posoloną wodę wrzucić brokuła i gotować 5-7 min.Odcedzić i podawać do mięska. Smacznego życzę!