Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, przepis Babci Stefci z Bieszczad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16382
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6591
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16382
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6591
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć, drobno pokroić razem z oczyszczonymi pieczarkami. Włożyć do miski, wbić jajka, dodać starty ser i resztę składników. Przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.