Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, przepis Babci Stefci z Bieszczad.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 502
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9854
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 502
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9854
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć, drobno pokroić razem z oczyszczonymi pieczarkami. Włożyć do miski, wbić jajka, dodać starty ser i resztę składników. Przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.