Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, przepis Babci Stefci z Bieszczad.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17656
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15313
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5410
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9042
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17656
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15313
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5410
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9042
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć, drobno pokroić razem z oczyszczonymi pieczarkami. Włożyć do miski, wbić jajka, dodać starty ser i resztę składników. Przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.