Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa wersja kotleta mielonego - kotlety zostały owinięte w paski cukinii i uduszone w sosie pomidorowym - wyszło nowocześnie, kolorowo i smacznie.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20106
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 704
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7129
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20106
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 704
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7129
Składniki
Mięso mieszamy z kuskusem (NIE GOTOWANYM), posiekanymi ziołami, chili, sosem Worcestershire oraz przyprawami. Cukinię kroimy na długie paski za pomocą spiralizera. Z mięsa formujemy lekko podłużne kotlety, każdego owijamy paskami cukinii. Kotlety układamy w naczyniu do zapiekania. posypujemy listkami laurowymi i zalewamy passatą pomidorową. Naczynie przykrywamy zapiekamy w 180 stopniach C przez 1 godzinę.