Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa wersja kotleta mielonego - kotlety zostały owinięte w paski cukinii i uduszone w sosie pomidorowym - wyszło nowocześnie, kolorowo i smacznie.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1061
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 374
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 693
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1061
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 374
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 693
Składniki
Mięso mieszamy z kuskusem (NIE GOTOWANYM), posiekanymi ziołami, chili, sosem Worcestershire oraz przyprawami. Cukinię kroimy na długie paski za pomocą spiralizera. Z mięsa formujemy lekko podłużne kotlety, każdego owijamy paskami cukinii. Kotlety układamy w naczyniu do zapiekania. posypujemy listkami laurowymi i zalewamy passatą pomidorową. Naczynie przykrywamy zapiekamy w 180 stopniach C przez 1 godzinę.