Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa wersja kotleta mielonego - kotlety zostały owinięte w paski cukinii i uduszone w sosie pomidorowym - wyszło nowocześnie, kolorowo i smacznie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 239
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1053
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 239
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1053
Składniki
Mięso mieszamy z kuskusem (NIE GOTOWANYM), posiekanymi ziołami, chili, sosem Worcestershire oraz przyprawami. Cukinię kroimy na długie paski za pomocą spiralizera. Z mięsa formujemy lekko podłużne kotlety, każdego owijamy paskami cukinii. Kotlety układamy w naczyniu do zapiekania. posypujemy listkami laurowymi i zalewamy passatą pomidorową. Naczynie przykrywamy zapiekamy w 180 stopniach C przez 1 godzinę.