Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety w tym tygodniu za dużo czasu na gotowanie nie pozostaje, ale staramy się. Tym razem bardzo szybka propozycja na sycące danie, przy minimum "ruchów" w kuchni.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na talarki (5 mm), układamy na spodzie naczynia żaroodpornego, oprószamy solą i pieprzem. Śmietanę mieszamy z mlekiem i chrzanem, zalewamy ziemniaki. Kiełbasę nacinamy tylko z jednej strony, układamy na zalanych sosem ziemniakach, naczynie przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy 60 min w temperaturze 200°C,. Po tym czasie ściągamy folię, pieczemy 15 min w trybie termoobiegu. Podajemy ciepłe z ulubioną surówką.