Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zapiekanka na obiad dla wegetarian, polecam ten przepis.
Przepis dnia
Prosta zapiekanka,która może być podawana jako dodatek do drobiu lub jako sam...
Odsłon: 5995
Smak dzieciństwa, prosty przepis na słodkie danie.
Odsłon: 4598
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 41
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 473
Pyszna , wilgotna i pachnąca wanilią babka wielkanocna .
Odsłon: 528
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 41
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 473
Pyszna , wilgotna i pachnąca wanilią babka wielkanocna .
Odsłon: 528
Składniki
Wykonanie: Brukselkę oczyścić, zblanszować przez 10 minut i odcedzić, ostudzić. Jajka wymieszać ze śmietaną, solą, pieprzem, gałką muszkatołową do smaku. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, ułożyć pokrojone w plasterki ziemniaki, brukselkę, zalać wszystko śmietaną z jajkami i posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut aż wierzch się zarumieni. SMACZNEGO.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 42
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 94