Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna łopatka wieprzowa na obiad.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 38
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 466
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 38
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 466
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, pokroić na kawałki i wrzucić do rondla. Zalać bulionem wymieszanym z sosem sojowym, dodać posiekaną cebulę, ząbki czosnku, wsypać przyprawy i zagotować. Następnie potrawę przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na dwie godziny. Po tym czasie dodać obie mąki rozpuszczone w powstałym sosie, wrzucić paprykę i zapiekać jeszcze przez 15-20 minut. Podawać z ziemniakami lub ryżem i kiszonym ogórkiem.