Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna łopatka wieprzowa na obiad.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85185
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2493
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9963
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3924
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7078
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85185
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2493
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9963
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3924
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7078
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, pokroić na kawałki i wrzucić do rondla. Zalać bulionem wymieszanym z sosem sojowym, dodać posiekaną cebulę, ząbki czosnku, wsypać przyprawy i zagotować. Następnie potrawę przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na dwie godziny. Po tym czasie dodać obie mąki rozpuszczone w powstałym sosie, wrzucić paprykę i zapiekać jeszcze przez 15-20 minut. Podawać z ziemniakami lub ryżem i kiszonym ogórkiem.