Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna łopatka wieprzowa na obiad.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1308
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4119
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1070
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1308
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4119
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1070
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, pokroić na kawałki i wrzucić do rondla. Zalać bulionem wymieszanym z sosem sojowym, dodać posiekaną cebulę, ząbki czosnku, wsypać przyprawy i zagotować. Następnie potrawę przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na dwie godziny. Po tym czasie dodać obie mąki rozpuszczone w powstałym sosie, wrzucić paprykę i zapiekać jeszcze przez 15-20 minut. Podawać z ziemniakami lub ryżem i kiszonym ogórkiem.