Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna łopatka wieprzowa na obiad.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, pokroić na kawałki i wrzucić do rondla. Zalać bulionem wymieszanym z sosem sojowym, dodać posiekaną cebulę, ząbki czosnku, wsypać przyprawy i zagotować. Następnie potrawę przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na dwie godziny. Po tym czasie dodać obie mąki rozpuszczone w powstałym sosie, wrzucić paprykę i zapiekać jeszcze przez 15-20 minut. Podawać z ziemniakami lub ryżem i kiszonym ogórkiem.