Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis może wydawać się skomplikowany, aczkolwiek jest bardzo prosty i wszystko praktycznie samo się robi. Czas też może przerażać, jednak wszystko można sukcesywnie przygotowywać z dnia na dzień.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12370
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13265
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5580
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12370
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13265
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5580
Składniki
Papryki przekładamy do pieczeniowego rękawa. Pieczemy w 200°C przez około godzinę. Studzimy (płynu nie wylewamy, tylko przecedzamy przez sito), usuwamy skórkę. Blendujemy, dodajemy płyn z pieczenia, dodajemy przyprawy, drobno posiekaną cebulę. Mięso oczyszczamy, nakłuwamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy papryką. Całość zapiekamy 30 min w 200°C