Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis może wydawać się skomplikowany, aczkolwiek jest bardzo prosty i wszystko praktycznie samo się robi. Czas też może przerażać, jednak wszystko można sukcesywnie przygotowywać z dnia na dzień.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 302
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25662
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 302
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25662
Składniki
Papryki przekładamy do pieczeniowego rękawa. Pieczemy w 200°C przez około godzinę. Studzimy (płynu nie wylewamy, tylko przecedzamy przez sito), usuwamy skórkę. Blendujemy, dodajemy płyn z pieczenia, dodajemy przyprawy, drobno posiekaną cebulę. Mięso oczyszczamy, nakłuwamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy papryką. Całość zapiekamy 30 min w 200°C