Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka kapustą, sezon się zaczął trzeba wykorzystać.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry i rozbijamy. 2. Kapustę szatkujemy i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Kapustę posypujemy Vegetą.
4. Na kapuście układamy mięso
5. Majonez mieszamy z ketchupem.
6. Sosem przykrywamy zapiekankę.
7. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.