Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka kapustą, sezon się zaczął trzeba wykorzystać.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1943
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1943
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry i rozbijamy. 2. Kapustę szatkujemy i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
3. Kapustę posypujemy Vegetą.
4. Na kapuście układamy mięso
5. Majonez mieszamy z ketchupem.
6. Sosem przykrywamy zapiekankę.
7. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.