Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników tego bardzo zdrowego warzywka.Można podawać np z pieczywem,ryżem lub ziemniakami
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 220
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20312
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 220
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20312
Składniki
Umyć selery i ugotować w skórce.Po ostudzeniu obrać i pokroić na np ćwierćplasterki,które ułożyć w wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą naczyniu żaroodpornym oraz posolić.Jajko rozmieszać ze śmietaną,łyżką startego sera,pieprzem oraz połową tymianku.Tak przygotowanym sosem zalać selery.Na wierzchu posypać resztą sera i tymianku.Zapiekać w temp 200 st ok 10-25 min