Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników tego bardzo zdrowego warzywka.Można podawać np z pieczywem,ryżem lub ziemniakami
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1125
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1131
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13148
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1125
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1131
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13148
Składniki
Umyć selery i ugotować w skórce.Po ostudzeniu obrać i pokroić na np ćwierćplasterki,które ułożyć w wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą naczyniu żaroodpornym oraz posolić.Jajko rozmieszać ze śmietaną,łyżką startego sera,pieprzem oraz połową tymianku.Tak przygotowanym sosem zalać selery.Na wierzchu posypać resztą sera i tymianku.Zapiekać w temp 200 st ok 10-25 min