Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników tego bardzo zdrowego warzywka.Można podawać np z pieczywem,ryżem lub ziemniakami
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34978
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18303
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34978
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18303
Składniki
Umyć selery i ugotować w skórce.Po ostudzeniu obrać i pokroić na np ćwierćplasterki,które ułożyć w wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą naczyniu żaroodpornym oraz posolić.Jajko rozmieszać ze śmietaną,łyżką startego sera,pieprzem oraz połową tymianku.Tak przygotowanym sosem zalać selery.Na wierzchu posypać resztą sera i tymianku.Zapiekać w temp 200 st ok 10-25 min