Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników tego bardzo zdrowego warzywka.Można podawać np z pieczywem,ryżem lub ziemniakami
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17936
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1958
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17936
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1958
Składniki
Umyć selery i ugotować w skórce.Po ostudzeniu obrać i pokroić na np ćwierćplasterki,które ułożyć w wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą naczyniu żaroodpornym oraz posolić.Jajko rozmieszać ze śmietaną,łyżką startego sera,pieprzem oraz połową tymianku.Tak przygotowanym sosem zalać selery.Na wierzchu posypać resztą sera i tymianku.Zapiekać w temp 200 st ok 10-25 min