Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tradycyjnych gołąbków zamknięty w zapiekance. Doskonałe danie dla tych, którzy nie lubią zawijać:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2497
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421647
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2128
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2497
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421647
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2128
Składniki
Ryż ugotować. Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle. Mięso wymieszać z ryżem i pieczarkami a następnie mocno doprawić solą, pieprzem i ostrą papryką.
Kapustę podzielić na listki lub poszatkować i zalać wrzącą wodą i chwilkę podgotować.
Układać w naczyniu warstwami: kapusta-ryż-kapusta-ryż i zalać sosem bolońskim ugotowanym w 1/2 l wody z koncentratem.
Piec w piekarniku ok. 1 h w temp. 180-200 stopni.
Smacznego