Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka która nadaję się na różne okazje:)
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 158
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 280
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 54
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 158
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 280
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 54
Składniki
1 Ryż ugotować w osolonej wodzie, odsączyć i przełoży do naczynia żaroodpornego.Pierś umyć, osuszyć ,pokroić na małą kostkę i przesmażyć z przyprawą gyros. Przełożyć do naczynia. Pieczarki pokroić w talarki , cebulę w kostkę przyprawić solą i pieprzem i przesmażyć na maśle. Przełożyć do naczynia ( układamy warstwami). Majonez + keczup i kilka kropel tabasco wymieszać i posmarować na całą powierzchnię.Na koniec posypać obficie serem. Piec 30min w piekarniku na 180 stopni.