Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na obiad.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2827
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2827
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
Przygotowanie składników
1.Ugotować makaron al dente. 2. Szpinak zblanszować na patelni z dodatkiem masła. Jeśli używasz mrożonego szpinaku, wcześniej wyjmij go z zamrażarki. 3. Pokroić pierś w kostkę i podsmażyć z ulubionymi przyprawami. 4. Pokroić paprykę i pomidorki. 5. Wymieszać wszystkie składniki w naczyniu żaroodpornym. 6. Na wierzch posypać starty ser żółty. 7. Zapiekankę ze szpinakiem i makaronem piecz w temperaturze 200 stopni przez około 25 minut.