Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na jesienny obiad inaczej.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1495
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1495
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15625
Składniki
Na patelni podsmażamy posiekany drobno czosnek i cebulkę pokrojoną w kostkę. Dodajemy mięso, smażymy. Dodajemy krojone pomidory, przyprawiamy szczyptą soli i pieprzu, pół łyżeczki tymianku i oregano, dusimy i czekamy aż troszkę odparuje.
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Równomiernie wykładamy mięso. Na wierzchu rozsypujemy przekrojone na połówki kulki mozzarelli.
Dynię kroimy w paski, układamy w naczyniu żaroodpornym. Smarujemy delikatnie syropem klonowym. Posypujemy szczyptą oregano i tymianku.
Zapiekankę wstawiamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 30 min. Smacznego!