Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać farsz od pierogów.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 321
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 321
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Składniki
Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.
Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.