Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać farsz od pierogów.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7668
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2830
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7668
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2830
Składniki
Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.
Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.