Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja to 250 kcal.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5672
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 956
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36750
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5672
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 956
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36750
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Składniki
Przyrządzanie: Szpinak umyć, oberwać liście, odrzucić łodygi. Liście obgotować 3 minuty we wrzątku, odcedzić, po czym poszatkować. Zasmażyć w garnuszku z pokrojonym czosnkiem, masłem oraz śmietaną. Posolić i popieprzyć do smaku. Filety posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Ułożyć w naczyniu do zapiekania, posmarowanym olejem i posypanym tartą bułką. Przykryć szpinakiem. Zapiekać około 20 minut. Pod koniec posypać serem i dopiec jeszcze przez 5 minut.