Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja to 250 kcal.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10530
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3182
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2278
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10530
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3182
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2278
Składniki
Przyrządzanie: Szpinak umyć, oberwać liście, odrzucić łodygi. Liście obgotować 3 minuty we wrzątku, odcedzić, po czym poszatkować. Zasmażyć w garnuszku z pokrojonym czosnkiem, masłem oraz śmietaną. Posolić i popieprzyć do smaku. Filety posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Ułożyć w naczyniu do zapiekania, posmarowanym olejem i posypanym tartą bułką. Przykryć szpinakiem. Zapiekać około 20 minut. Pod koniec posypać serem i dopiec jeszcze przez 5 minut.