Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega zdrowa i można ją przyrządzić bez zdolności kulinarnych, no i szybka
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem. Dodać surowe jaja. Warzywa rozmrozić w mikrofali, odcedzić i ostudzić, następnie dodać do masy twarogowej, doprawic(nie żałować przypraw, bo twaróg ciężko doprawić) wymieszać. Przełożyć do naczyń żaroodpornych i piec ok. 40 min. 200 c góra - dół