Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega zdrowa i można ją przyrządzić bez zdolności kulinarnych, no i szybka
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem. Dodać surowe jaja. Warzywa rozmrozić w mikrofali, odcedzić i ostudzić, następnie dodać do masy twarogowej, doprawic(nie żałować przypraw, bo twaróg ciężko doprawić) wymieszać. Przełożyć do naczyń żaroodpornych i piec ok. 40 min. 200 c góra - dół