Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad lub spotkanie ze znajomymi. Przygotujesz z kilku składników.
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36623
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36623
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Składniki
Ciasto francuskie rozwijam i przecinam w taki sposób, aby powstały trzy prostokąty.
Na cieście układam podsmażone warzywa i kawałki łososia. Brzegi smaruję rozbełtanym jajkiem i zawijam w podobny sposób jak brzegi pizzy.
Piekę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15 minut.