Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnej jajecznicy na śniadanie, można zrobić takie oto pożywne, smaczne danie.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 154
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4216
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 177
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 154
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4216
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 177
Składniki
Przygotować świeży szpinak - oczyścić, umyć i osuszyć. Umytą cukinie pokroić w drobną kostkę. Mała, młoda ma cienką skórkę, a więc ze skórką. Boczek pokroić na małe kawałki. W miseczce porządnie rozbełtać jajka i dodać szpinak, cukinię, boczek, zioła prowansalskie, pieprz i sól do smaku. Dokładnie pomieszać. Całość wyłożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej wysmarowanego masłem. Zapiekać ok 20 min - 180 stopni. Podawać z pokrojonymi na części pomidorkami. Smacznego