Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu. Idealny obiad po pracy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4573
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7013
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4573
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7013
Składniki
Wstawić wodę i ugotować makaron. Mięso mielone usmażyć, dodać obrane i pokrojone na małe kawałki pomidory i udusić. Gdy pomidory będą już miekkie dodać trochę maggi. Przygotować sos do zapiekanki - śmietanę, pomidory w puszce, czosnek, zioła włoskie, sól i pieprz zblendować. Przygotowanie zapiekanki: W naczyniu żaroodpornym wymieszać makaron z mięsem, po wierzchu polać sosem, posypać startym serem i piec pod przykryciem przez ok 20 min w temp 220 st. Po tym czasie zdjąć przykrycie i piec przez następne 15 min do zrumienienia sera. Smacznego!