Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu. Idealny obiad po pracy
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 109
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 190
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1268
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 109
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 190
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1268
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Składniki
Wstawić wodę i ugotować makaron. Mięso mielone usmażyć, dodać obrane i pokrojone na małe kawałki pomidory i udusić. Gdy pomidory będą już miekkie dodać trochę maggi. Przygotować sos do zapiekanki - śmietanę, pomidory w puszce, czosnek, zioła włoskie, sól i pieprz zblendować. Przygotowanie zapiekanki: W naczyniu żaroodpornym wymieszać makaron z mięsem, po wierzchu polać sosem, posypać startym serem i piec pod przykryciem przez ok 20 min w temp 220 st. Po tym czasie zdjąć przykrycie i piec przez następne 15 min do zrumienienia sera. Smacznego!