Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sycące danie na obiad.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2993
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154599
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2993
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154599
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w talarki, boczek pokroić w kostkę i przysmażyć razem z cebulą na oleju. Następnie wlać wino, bulion i zagotować przez 5 minut na wolnym ogniu. Przyprawić do smaku, połączyć z ziemniakami, przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku do zrumienienia.