Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, szybkie, syte, smaczne.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 199
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4849
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4782
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44725
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 370
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 199
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4849
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4782
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44725
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 370
Składniki
Ziemniaki pokroić w talarki. Włożyć do brytwany, dodać: sól, pieprz, oregano, tymianek, słodką paprykę i 5-6 łyżek oliwy - wymieszać. Postawić na gazie, przykryć pokrywą i obsmażyć ziemniaki, około 15 minut. Dodać pokrojoną w piórka cebulę, i dalej podsamżać. Fileta pokroić w kostkę, zamarynować w oliwie z przyprawą do gyrosa. Dodać do ziemniaków, dodać również skwarki. Smażyć do miękkości mięsa. Około 10-15 minut. Dodać żółty ser i obsypać zieleniną, przykryć pokrywą i gotować do roztopienia sera. Gotowe.