Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy nowe wyzwania, nowe połączenia. Ostatnio kuchnię robioną na szybko. Przez te upały jeszcze bardziej niż zwykle, nie chce się.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 574
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 913
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 228
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 574
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 913
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 228
Składniki
Pałki z kurczaka oczyszczamy, myjemy, lekko oprószamy solą i pieprzem. Cebule obieramy, kroimy w piórka. Ząbki czosnku obieramy, kroimy na plasterki. Wszystkie składniki mieszamy z sosem do pizzy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Podlewamy wodą (pół szklanki). Pierwsza faza pieczenia to: 180°C, pod przykryciem 30 mim. Druga faza pieczenia to: 190°C , termoobieg, bez przykrycia, przez kwadrans.